Creatorii români de conținut scris aduc o notă autentică Sărbătorilor: 12 mesaje inspirate, în locul clasicelor urări de „Fie ca…”

Ca în fiecare an, de Crăciun și Anul Nou românii trimit milioane de mesaje către persoanele dragi, familie, rude, prieteni, colegi, cunoscuți sau colaboratori. Unii mai inspirați, alții mai puțin, cu toții au un singur scop: să aducă bucurie celor dragi!

Anul acesta, în spiritul autentic al Sărbătorilor, comunitatea creatorilor români de conținut scris – Penman, o platformă cu peste 200 de freelanceri înregistrați, vine în ajutorul celor care duc lipsă de inspirație atunci când vor să scriere mesaje de Sărbători. Pentru că la capătul fiecărui mesaj și fiecărei urări este o persoană dragă sau apropiată, comunitatea Penman și-a unit eforturile și lansează campania „De Sărbători, fiecare cuvânt contează”, care aduce un strop de căldură și autenticitate în tradiționalele urări de sărbători.

Astfel, în locul obișnuitelor formule de Fie ca…”, creatorii de conținut scris aduc 12 mesaje originale și creative, pline de emoție și bucurie, prin care împărtățesc bucuria Sărbătorilor cu toți cei care simt magia acestei perioade.

Iată cele 12 mesaje inspirate pentru Sărbători:

1.Către familie (părinți și frați)

2. Către soț/soție/persoana iubită

3. Către bunici

4. Către familia extinsă (soacră, socru, noră, ginere)

5. Către rude (verișori, unchi, mătuși)

6. Către prieteni apropiați

7. Către colegii de muncă

8. Către angajați

9. Către șefi

10. Către colaboratori și parteneri

11. Către clienți

12. Către cunoscuți și amici

În plus, content writerii au creat și un mesaj special de Anul Nou:

„Provocarea din fiecare an este să ne urăm de bine cu cuvinte alese, altele decât cele din anii trecuți. Nu oferim aceleași daruri celor dragi, de ce am oferi aceleași mesaje? A fost o bucurie să pun umărul (și creativitatea) la lucru alături de colegii mei ca să facem zona urărilor de sărbători una simpatică, care să amuze și să invite la împărțit. Cuvinte, emoții și cozonac, desigur.”

Laura  Ghencea – content writer

Scopul campaniei „De Sărbători, fiecare cuvânt contează” este de a aduce un zâmbet pe fețele oamenilor și un suflu nou tradițiilor vechi, dar și o notă personală și autentică în aceste momente speciale.

Atunci când am pus bazele campaniei „De Sărbători, fiecare cuvânt contează”, am pornit de la ideea de a rescrie diferit, pozitiv și creativ urările clasice pe care le plimbăm mereu între noi de sărbători. Toată lumea le trimite, toată lumea le primește. Dar hai s-o facem diferit anul ăsta.Am lansat creatorilor Penman provocarea și rezultatele sunt gata de pus în mesaje scrise, în social media, în mailuri sau printate pe felicitările pentru bunici.

Ovidiu Neag – co-fondator și CEO Penman

Toate mesajele sunt însoțite de vizualuri la fel de inspirate care să le ajute să ajungă și mai rapid la destinatari și să le bucure și privirea.

Spor la urări!Aici găsiți mesajele și în format text:

Către familie (părinți și frați)

Să fim împreună de Sărbători este dorința din fiecare an. Îmbrățișările care miros a cozonac sunt preferatele mele. Sărbători dischisite! (fericite are toată lumea)

Către soț/soție/persoana iubită

Tu ești cadoul pe care i-l cer Moșului în fiecare an și uneori, rătăcind printre atâtea daruri, uit să-i mulțumesc pentru cel mai prețios dintre ele. Îți mulțumesc că ești. Sărbători cu iubire! (fericite are toată lumea)

Către bunici

Mă întorc în copilărie cu fiecare sărbătoare cu voi. Vă mulțumesc pentru poveștile pe care ador să le retrăiesc. Sărbători dischisite! (fericite are toată lumea)

Către familia extinsă (soacră, socru, noră, ginere)

Familiile care nu se nasc în aceeași casă se formează prin bucuria de a fi împreună și să fiu parte din a noastră e cel mai frumos cadou. Sărbători dichisite! (fericite are toată lumea)

Către rude (verișori, unchi, mătuși)

Dacă n-ați găsit sub brad cadoul preferat, stați cu ochii pe ușă. Colindătorul vostru favorit e pe drum. Sărbători dischisite! (fericite are toată lumea)

Către prieteni apropiați

Ce merge bine cu sarmalele? Un vin divin! Care e cel mai bun vin? Vin la tine după „seen”. Sărbători dischisite! (fericite are toată lumea)

Către colegii de muncă

Nu-i așa că astăzi vă place lunea? Sărbători dischisite! (fericite are toată lumea)

Către angajați

Tu ești subalternul meu preferat! (seen by: all colegii). Sărbători dischisite! (fericite are toată lumea)

Către șefi

Aveți grijă la colesterol! Singurele lucruri mișto de mărit în perioada asta sunt salariile. Sărbători dischisite! (fericite are toată lumea)

Către colaboratori și parteneri

Să scriem împreună încă un capitol frumos e parte din magia la care am lucrat un an întreg. Vă mulțumim că faceți parte din ea! Sărbători dischisite! (fericite are toată lumea)

Către clienți

Dacă am putea oferi măcar jumătate din tot ceea ce ne-ați dăruit, ne-ar fi brațele pline de frumos. Vă mulțumim că ne alegeți! Sărbători dischisite! (fericite are toată lumea)

Către cunoscuți și amici

Ai șters numărul meu din „Favorite”? Nu te las să mă uiți nici dacă mă mut în munți! Sărbători dischisite! (fericite are toată lumea)

Mesaj special de Anul Nou:

Lasă anului ce trece gândul că ai fi putut mai bine și dă-i celui care vine forța să aducă-n tine: sănătate și noroc, zâmbete și voie bună, soare după oricare furtună. La mulți ani!