Fiecare cuvânt contează!

Să ne cunoaștem

Salut, eu sunt Penman!

Acum știi pe cine te poți baza când ai nevoie de conținut optimizat, redactat în cel mai profesionist mod posibil.

Viziunea mea este de a facilita experiențe memorabile (clienților, scriitorilor și vizitatorilor mei) printr-o platformă dedicată, ce susține colaborările durabile. Astfel, într-un an de zile, PenMan va deveni cel mai mare marketplace al serviciilor de content writing din România.

Misiunea mea este să promovez crearea unui content valoros, de calitate, mijlocind relatia dintre scriitor și mediul de afaceri.

1. Respect – apreciere, atenție, etică (arătat față de clienții, scriitorii mei și față de lucrările trimise)
2. Dedicare – ascultare, pasiune, calitate (îmi pun toată creativitatea și priceperea în a-mi oferi ajutorul de care e nevoie)
3. Rapiditate – punctualitate, creativitate, agilitate (mă asigur că ajutorul ajunge exact când este nevoie de el)

Redactare articole

Redactare conținut site

Descriere produse

Postări social media

Email marketing

Cum funcționez eu, Penman

Concepută într-un mod simplu de utilizat, platforma mea beneficiază de funcționalități care nu vor ridica probleme în momentul utilizării. Dacă utilizatorii penman.ro au întrebări, pot în orice moment să le adreseze celor aflați în spatele platformei cu ajutorul butonului de mesagerie directă. Vor primi în cel mai scurt timp răspunsuri la toate problemele apărute.

Cui mă adresez?

Pe platforma mea, se regăsesc două categorii de utilizatori: clienții și scriitorii de texte, puși față în față, în mediul virtual, având la îndemână toate elementele necesare. 

Fie că doresc să adauge descrieri ale produselor, conținut pe blog, traducerea unor texte, conținut pentru reclame sau pur și simplu să se asigure că textul scris de ei este corect din toate punctele de vedere, clienții au acum posibilitatea de a ajunge la aceste servicii făcând o comandă în câțiva pași simpli, materialul ajungând la ei în cel mai scurt timp.