Din 2021

Suntem o companie de top în crearea de conținut

Viziunea noastră în ceea ce privește crearea de conținut este o colaborare simbiotică între om și inteligența artificială.

Valoare

Ce am realizat în doar un an de activitate

Obiectivul nostru este să oferim înalte servicii de creare de conținut, atât pe plan local cât și la nivel internațional.

+0

Creatori de conținut

+0

Clienți

+0Mi

Cuvinte tranzacționate

+0

Proiecte finalizate

Clienții noștri.

Ovidiu Neag

CEO & Co-Founder penman.ro

"Soluția noastră răspunde principalelor dificultăți ale clienților și autorilor, economisește timp și eficientizează modul de lucru. Viitorul în crearea de conținut va fi, din punctul de vedere al business-urilor, externalizarea iar din punctul de vedere al creației, va fi o colaborare între creator și inteligența artificială."

Trecut, prezent și viitor

Am evidențiat evenimentele importante parcurse în procesul de dezvoltare al Penman și am adăugat obiectivele noastre aflate în derulare.

Start MVP

aug. 2020

Lansare

martie 2021

Primul cont utilizator

martie 2021

Launch

august 2021

Asociați noi

august 2021

CommonsAccel

decembrie 2021

600 utilizatori

decembrie 2021

Asociați noi

februarie 2022

Învestiție 200K

august 2022

2500 clienți

final 2024

+ 6M € cifră de afaceri

final 2024

Penman internațional

2025

Partenerii noștri.

Cunoaște echipa

Suntem în permanentă căutare de oameni talentați și dedicați. Vrem să ne mărim echipa și să dezvoltăm colaborări cu persoane dornice să participe la dezvoltarea proiectului Penman.

Teodor Mincu
Teodor Mincu

CTO

Mihai Guran
Mihai Guran

Business Development

Maria Sas
Maria Sas

Marketing Manager

Mihaela Enea
Mihaela Enea

Sales Manager

Matei Dumitrescu
Matei Dumitrescu

Financial Advisor

Penman în media

Câteva articole și interviuri despre piața de conținut locală și internațională și despre beneficiile platformei penman.ro.

Scrie-ți povestea cu PenMan ...fiecare cuvânt contează!
Scrie-ți povestea cu PenMan ...fiecare cuvânt contează!
Fiecare cuvânt contează! Primul contact între povestitor și public este povestea. Acea colecție de rânduri și paragrafe gata de a ține captiv până la ultimul cuvânt fiecare cititor.
Platforma online Penman.ro, „revoluția” pieței de content writing
Platforma online Penman.ro, „revoluția” pieței de content writing
Lansată recent, platforma care dorește să revoluționeze piața de content writing din România, oferă posibilitatea directă a colaborării la distanță, între creatorii de conținut și beneficiari, fie ei oameni de afaceri, agenții sau persoane private.
Penman între om și inteligența artificială
Penman între om și inteligența artificială
Ovidiu Neag, Co-Founder & CEO PenMan a fost prezent în cadrul emisiunii Profit Live pentru a discuta despre componenta de AI integrată și dezvoltată de penman.ro dar și despre echipă, scalare și internaționalizare.
Industria de content writing este in crestere
Industria de content writing este in crestere
Datorită beneficiilor pe care content writingul le aduce companiilor, cererea pentru conținut scris este în creștere. Oferta nu se lasă mai prejos și vine în întâmpinare cu un nou concept, Penman, un veritabil......
Inteligența umană vs. inteligența artificială. Să fie oare o confruntare?
Inteligența umană vs. inteligența artificială. Să fie oare o confruntare?
Ovidiu Neag, CEO & Fondator PenMan.ro, a avut o discuție interesantă cu Diana Șerban despre marketing, copywriting, freelancing și despre cum rezolvă Penman.ro problemele de creare de conținut ale companiilor. Discuții și despre cel mai ”fierbinte” subiect al momentului în domeniu: beneficiile AI și cât de bine se împacă inteligența umană cu inteligența artificială în domeniul creării de conținut scris.
Google for Startups
Google for Startups
Ovidiu Neag, Co-Founder & CEO PenMan a povestit despre stilul de leadership pe care îl practică în echipa sa.
ChatGPT și controversa creată
ChatGPT și controversa creată
O sinteză a discuției avute de Ovidiu Neag, Co-Founder & CEO PenMan, cu Gabriela Mihai, în cadrul știrilor B1, unde s-au adus precizări asupra modului de funcționare a ChatGPT și Bing și din ce motive pot apărea anumite erori la generare.

Premii

Creativitatea, eforturile și dedicarea sunt răsplătite atunci când aprecierile vin din partea celor care caută în permanență să evidențieze publicului soluțiile care ajută cu adevarat.

WSA GLOBAL AWARDS

Penman a fost nominalizat oficial din partea României la premiile WSA. (World Summit Award – Austria 2021). WSA este un sistem unic de premii, care selectează și promovează inovația digitală locală pentru a îmbunătăți societatea si a fost infiintat în 2003 ca parte a Summit-ului mondial al ONU privind societatea informațională. Cu peste 17 ani de experiență internațională, WSA este un sigiliu de calitate pentru conținut digital cu impact social în peste 182 de țări participante.