Fiecare cuvânt contează!

Să ne cunoaștem

Salut, eu sunt Penman!

Acum știi pe cine te poți baza când ai nevoie de conținut optimizat, redactat în cel mai profesionist mod.

Viziunea mea este de a facilita experiențe memorabile (clienților, scriitorilor și vizitatorilor mei) printr-un tool dedicat, menit să susțină colaborările durabile. Astfel, într-un an de zile, PenMan va deveni cel mai mare tool al serviciilor de content writing din România.

Misiunea mea este să promovez crearea unui content valoros, de calitate, mijlocind relația dintre scriitori și mediul de afaceri.

1. Respect – apreciere, atenție, etică (arătat față de clienții și scriitorii mei dar nu în ultimul rând față de lucrările trimise)
2. Dedicare – ascultare, pasiune, calitate (îmi pun toată creativitatea și priceperea în a-mi oferi ajutorul de care e nevoie)
3. Rapiditate – punctualitate, agilitate (mă asigur că ajutorul ajunge exact când este nevoie de el)

Redactare articole

Redactare conținut site

Descriere produse

Postări social media

Email marketing

Cum funcționez eu, Penman

Conceput într-un mod simplu de utilizat, tool-ul meu beneficiază de funcționalități care nu vor ridica probleme în momentul utilizării: comandă simplă în 3 pași, dashboard prietenos, panou de administrare a comenzii, sistem de mesagerie dedicată pentru fiecare comandă, istoric al comenzilor, sistem de facturare automat, transfer automat al drepturilor de autor la acceptarea comenzii.

Tu ca utilizator, poți apela oricând cu ajutorul butonului de chat, un membru al echipei mele, pentru a-ți rezolva o dilemă legată de utilizarea tool-ului.

Cui mă adresez?

Pe tool-ul meu se regăsesc două categorii de utilizatori: clienții și scriitorii de texte, puși față în față în mediu virtual, având la îndemână toate funcționalitățile de care dispune PenMan . 

Fie că doresc să adauge descrieri ale produselor, conținut de blog, traduceri de texte, conținut pentru reclame sau pur și simplu să se asigure că un text propriu este corect structurat, clienții au acum posibilitatea de a ajunge la aceste servicii făcând o comandă în câțiva pași simpli.