câștig recurent

Poți face din sistemul nostru de recomandare, o metodă de câștig recurent. Noi te premiem pentru fiecare comandă primită de la clientul înrolat de tine.

REDUCERI LA SERVICII

Pentru că avem grijă de partenerii noștri, aceștia beneficiază constant de reduceri la serviciile PenMan

Parteneriat

Imaginea ta poate fi asociată cu brand-ul nostru. Ai ocazia să promovezi servicii inovative și de succes către clienții tăi.

Primul tool de content

Ai prilejul să promovezi primul tool de Content Writing din România, Penman.ro

Întrebări frecvente

Trebuie doar să te înregistrezi pe site-ul nostru sau, dacă ai deja cont, te loghezi. După logare, accesează meniul ‘Referral’. Un link unic se va genera în mod automat.

Copiază acest link și oferă-l clienților, colaboratorilor, prietenilor tăi. Dacă ai un site web, poți afișa bannerul oferit de noi și integrează link-ul de referral penman.ro. 

În meniul ‘Referral’ din contul tău de client, ai posibilitatea de a vedea numărul total de clienți înregistrați, în urma recomandărilor tale.

În momentul în care clienții recomandați de tine,  comandă lucrări pe platforma penman.ro, suma totală a comenzilor realizate de aceștia în luna în curs, va fi afișată în contul tău. Tot aici vei vedea și care este suma pe care ai câștigat-o în urma tranzacțiilor efectuate.

Păstrăm în cadrul acestei secțiuni și un istoric al tranzacțiilor lunare, astfel vei avea în permanență control asupra activității clienților înrolați de tine.

În meniul ‘Referral’ al contului tău, ai acces permanent la informații legate de sold.

Apăsarea butonului ‘Cere o plată’, va genera în mod automat o cerere de plată către noi. Onorăm în mod rapid aceste cereri, în urma unei facturi pe care va trebui să ne-o transmiți la adresa de email: financiar@penman.ro

Înainte de efectuarea primei plăți, conform legislației în vigoare, avem obligația legală de a semna un contract. Draftul acestui contract îl vei primi de la noi, va trebui să îl completezi, să îl semnezi și să ni-l trimiți înapoi la adresa de mail: financiar@penman.ro. Valabilitatea lui se întinde pe toată durata colaborării noastre.

*Retragerea sub formă de numerar se poate face doar pe baza unei facturi fiscale emise de tine (este necesar să deții un SRL sau un PFA). Suma afișată în contul tău și disponibilă pentru retragere, include TVA. Limita minimă este de 250 lei (TVA inclus).

Pentru fiecare comandă a clientului recomandat de tine, comisionul este de 10%.