Ajută și alte companii să afle de noi

Funcții puternice create exclusiv pentru recomandări puternice

Creează cont
Creează un cont de CLIENT și accesează link-ul de recomandare.
Generează link
Generează un LINK unic din meniul AFILIERE și distribuie-l clienților tăi.
Banner
Alege forma și dimensiunea dorită pentru bannerul tău din cele create de noi și instalează-ți link-ul unic direct pe site-ul web.
Înregistrări
Informațiile privind numărul de înregistrări generate cu ajutorul link-ului tău unic, sunt colectate în panoul de control.
Achiziții
Suma totală cheltuită de utilizatorii înregistrați în platformă în urma recomandării tale, se va actualiza constant în acest capitol.
Câștig
Penman îți oferă 10% din suma cheltuită de utilizatorii înregistrați în urma recomandărilor tale. Ai control total asupra câștigurilor generate din această sursă.

Întrebări generale

Îți stăm la dispoziție cu soluții concrete pentru orice întrebare / nelămurire.

Accesează penman.ro, creează un cont și generează-ți link-ul unic prin accesarea meniului  "Recomandare" din profilul tău.

Distribuie-l tuturor clienților, colaboratorilor și cunoscuților tăi iar dacă ai un site web, asociază-l unui banner instalat pe pagina ta.

 

Accesează meniul "Recomandare” din contul tău și  vizualizează în mod real  numărul total de clienți înregistrați în urma recomandărilor generate.

Suma totală a comenzilor realizate de aceștia pe luna în curs va fi afișată în contul tău. Tot aici vei vedea și care este suma pe care ai câștigat-o în urma tranzacțiilor efectuate.

Păstrăm în cadrul acestei secțiuni și un istoric al tranzacțiilor lunare, generând  în permanență un control asupra activității clienților înrolați de tine.

Apăsarea butonului „Cere o plată’ generează  automat o cerere de plată către noi iar onorarea ei se realizează cu rapiditate după transmiterea facturii la adresa de email: financiar@penman.ro

Înainte de efectuarea primei plăți, conform legislației în vigoare, avem obligația legală de a semna un contract. Draftul acestui contract îl vei primi de la noi, va trebui să îl completezi, să îl semnezi și să ni-l trimiți înapoi la adresa de mail: financiar@penman.ro. Valabilitatea lui se întinde pe întreaga durată a colaborării noastre.

*Retragerea sub formă de numerar se poate face doar pe baza unei facturi fiscale emise de tine (este necesar să deții un SRL sau un PFA). Suma afișată în contul tău și disponibilă pentru retragere include TVA. Limita minimă este de 250 lei (TVA inclus).

Pentru fiecare comandă a clientului recomandat de tine, comisionul este de 10% din valoarea acesteia.