Cadouri ne place să oferim si le asociem cu momente deosebite, pline de zâmbete și recunoștință. Fie ca este vorba de ziua de naștere, cea de nume sau diverse alte sărbători de pe parcursul anului, cu toții ne dorim să aducem un strop de bucurie oferind  ceva in dar.

Alegerea cadoului potrivit nu este de fiecare dată ceva ușor, mai ales dacă intenția noastră este să fim autentici și să surprindem în mod plăcut cealaltă persoană.

Mergi la sigur alegând cadouri utile și simpatice

O soluție este să alegi ceva simplu și folositor, un lucru draguț, pe care să îl folosească destul de des și care să-i amintească de tine.

Pentru o femeie putem alege de exemplu o pereche de ochelari de soare, o lumânare decorativă sau un set de șosete vesel colorate, în timp ce pentru un bărbat,  o agendă,  un breloc sau o umbrelă pot reprezenta opțiunile corecte.

Dacă vorbim despre cadouri destinate unui copil, cu siguranță un ceas colorat, un carnețel cu animale, seturile creative, jucăriile de tip lego sau stickerele animate, vor fi pe placul lui.

Optează pentru cadouri personalizate care emoționează

Un obiect personalizat sau care conține un anumit mesaj este o altă variantă prin intermediul căreia le poți arăta celorlalți că sunt unici și că ocupă un loc special în viața ta, aducându-le totodată și zâmbetul pe buze ori de câte ori îl utilizează.  În acest caz, ai posibilitatea să optezi pentru diverse cadouri precum un ghiveci pentru flori, o cană, un pix, o halbă de bere sau un pahar de whisky. Fiecare dintre acestea conține în plus și texte ce conferă un sentiment plăcut de indentitate, persoana respectivă simțimdu-se deosebită pentru tine.

Impresionează oferind cadouri frumos ambalate

Sa nu uiți de ambalaj. Modul în care un cadou este împachetat îi dă o eleganță aparte și demonstrează dedicația și grija celui ce îl oferă. O cutie de cadou sau o hârtie de ambalat în culori tematice si armonios îmbinate, însoțite de o pungă de cadou adecvată,  toate potrivite pentru evenimentul sărbătorit,  vor face cu siguranță o impresie deosebită.

Nu uita de felicitare când oferi cadouri

Indiferent de ce alegi să oferi, nu trebuie să lipsească o felicitare veselă care să conțină un mesaj emoționant. Așterne câteva cuvinte pentru persoana care sărbatorește  ocazia specială, pentru că nimic nu valorează mai mult decât o urare sinceră care pornește din suflet. Astfel vei da un accent personal darului oferit, iar relația cu persoana respectivă va deveni una mai apropiată.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn