Beneficiile unui Purificator de Aer – Redactat de: R. Pop

Beneficiile unui Purificator de Aer – Redactat de: R. Pop

Există o îngrijorare din ce în ce mai mare cu privire la nivelurile de poluare a aerului atât în exterior, cât și în interior. Potrivit specialiștilor, aerul din interior poate fi de cinci ori mai poluat decât cel din exterior. 

Purificatoarele de aer pot reîmprospăta aerul învechit, reducând șansele de probleme de sănătate cauzate de poluanții din interior, care pot declanșa infecții respiratorii, probleme neurologice sau agrava simptomele persoanelor care suferă de astm. Purificatoarele de aer de calitate elimină mai multe tipuri de poluanți ai aerului interior, menținându-te sănătos. 

Beneficiile unui purificator de aer

Purificatoarele de aer pot elimina 99,7% din particulele aeriene care circula în casa ta. Eliminarea acestor poluanți poate duce la mai multe beneficii imediate și pe termen lung pentru sănătate, cum ar fi o calitate mai bună a somnului și speranța de viață crescută. 

  1. Ameliorează Astmul

1 din 12 persoane are astm. Poluanții precum mătreața animalelor de casă, polenul sau acarienii de praf irită căile respiratorii ale persoanelor astmatice, provocând dificultăți de respirație. 

Aspiratul patului, covorului și podelei poate elimina acești poluanți, dar unii dintre ei rămân suspendați în aer. Respirația aerului poluat crește șansele de crize de astm. 

Purificatoarele de aer sunt concepute pentru a captura toți acești poluanți, astfel încât să respiri aer curat. 

2. Elimină substanțele chimice nocive din mediul interior

Închiderea ușilor și a ferestrelor casei tale nu înseamnă că vei opri poluanții externi, cum ar fi dioxidul de azot și monoxidul de carbon. Aceste gaze se găsesc frecvent în zonele cu trafic intens de autovehicule și pot pătrunde în casa ta. 

Chiar dacă nu locuiești într-un oraș cu trafic intens, atmosfera de acasă ar putea fi totuși poluată cu toxine de la agenții de curățare pe care-i folosești. Purificatoarele de aer cu cărbune activ pot curăța acești contaminați chimici, prevenind riscul apariției problemelor de sănătate. 

3. Neutralizează mirosurile neplăcute

Unele substanțe chimice, cum ar fi benzina, benzenul și formaldehida, se descompun la temperatura camerei, provocând un miros de gaze. Aceste substanțe se găsesc frecvent în vopsele, spray-uri cu aerosoli, mobilier tapițat sau odorizante de aer.

Purificatoarele sunt eficiente în captarea gazelor și a particulelor, reducând poluanții din mediul exterior și neutralizând mirosurile neplăcute. Dacă vei avea musafiri, nu va mai trebui să-ți faci griji de mirosul uleiului de gătit și al condimentelor, purificatorul va face ca mirosul din camera ta să fie fresh. 

4. Îmbunătățește somnul

Alergenii din interior, cum ar fi bacteriile, ciupercile și acarienii, pot declanșa alergii sau febra fânului. Strănutarea frecventă, tusea, congestia nasului, ochii apoși sau durerile în gât sunt câteva simptome alergice frecvente, care îți perturbă somnul.

Lipsa unui somn adecvat cauzează somnolență în timpul zilei, afectându-ți productivitatea din ziua următoare. Pentru a evita aceste perturbări ale somnului, este mai bine să folosești purificatoare de aer, deoarece acestea filtrează majoritatea alergenilor din cameră. Aerul mai curat îți oferă un somn mai bun. Un purificator de aer bun și de calitate poate să fie destul de scump, dar nu-ți fă griji, avem o soluție pentru tine. Poți sa iei un împrumut până la salariu sub forma unui credit fulger aprobat online. Unele agenții îți oferă banii chiar în ziua respectivă și în plus, este posibil să ai timp de 30 de zile o dobândă de 0% atunci când accesezi primul împrumut.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *