Chiar în prag de sărbătoare
Și când crezi că nu mai poți
Soarele mereu răsare
Să ne mângâie pe toți!


Ce mult mă bucur să văd Soarele că în fiecare dimineață, când își face apariția la orizont, poartă mereu  altă haină, alte culori. Nu îmi amintesc să mă fi plictisit vreodată de un răsărit. Razele lui viu colorate și pastelate mi se strecoară sfioase printre gene și se reflectă în ochiul meu dornic de frumos.


Din când în când mai apar și norii la joacă, la joaca “De-a v-ați ascunselea” cu soarele și încearcă să îl ascundă în spatele lor. Dar nu fac decât să se contopească cu el într-un tablou perfect, să se asorteze cu el într-un mod impecabil. Așa cum accesoriile potrivite aduc un plus de savoare oricărei ținute vestimentare, la fel și norii oferă câte un spectacol nou de fiecare data când apar.

Nu am cum să-i rezist și să nu mă îndrăgostesc involuntar de el în fiecare zi. Mereu sunt tentată să mă uit direct la el, deși după nu mai văd nimic și trebuie să aștept un pic până să îmi revină privirea. E minunat.


Tu…te-ai gândit vreodată cum ți-ar sta îmbrăcată ca un răsărit de soare?


Anul acesta sărbătorile pascale vor fi altfel pentru noi, față de anul trecut. Acum putem ieși să ne bucurăm de soare, de plimbările în parc alături de familie și prieteni. Anul acesta vom putea chiar să ne ducem să luăm lumină de la biserică.

Indiferent de ce planuri am, tot mă gândesc la ce am să port în zi de sărbătoare, când voi ieși afară sau când am să stau chiar în casă cu familia. La urma urmei vreau să fiu admirată și să mă simt bine și de data aceasta. Așa că, îmi voi cumpăra hainele potrivite pentru această sărbătoare. Vreau să îmi cumpăr ceva nou, ce scoate în îmi scoate în evidență feminitatea și pune accept și pe prospețimea primăverii:

 1. Mă uit după o rochie înflorată de primăvară sau o fustă simplă asortată cu un bleizer;
 2. Îmi împrospătez garderoba cu haine viu colorate;
 3. Îmi aleg atent vestimentația deoarece vreau să fie o declarație a stilului meu propriu;
 4. Vreau să radiez ca un răsărit de soare!
  Așa că, îmi aleg ținutele în funcție de ceea ce urmează să fac:
 5. pentru momentul când mă duc la biserică mă uit după o ținută mai modestă, o rochie ce e până sub genunchi, cu mâneci lungi ce acoperă brațele sau o rochie fără măneci ce o pot asorta cu un sacou, pardesiu sau un bleizer. Pot allege inclus și un compleu.
 6. pentru masa de Paști, dacă mă văd cu familia, vreau să îmi aleg o rochie înflorată sau o pereche de pantaloni asortat cu o bluză lejeră.
 7. Pentru moemntul când vreau să stau singură acasă, mă îmbrac cu o ținută sport.

  Așa că, atrage atenția și fii o apariție cum doar tu știi să fii! Fiecare zi e ocazia potrivită să răsari!
  Fii un răsărit de soare în fiecare zi 
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn