Cadouri pentru bărbați avem de ales cu diverse ocazii și pot reprezenta o provocare pentru mulți dintre noi. Tocmai de aceea,  o sa vorbim în continuare despre câteva aspecte de care este bine să ținem cont atunci când avem de oferit un astfel de cadou.

Mai întâi trebuie să ne gândim la ce anume cunoaștem despre bărbatul respectiv, ce vârstă are, ce fel de relație avem cu el, ce gen de activități preferă, ce medii frecventează și ce hobby-uri are.

Cadouri pentru bărbați în funcție de preferințele acestora

Atunci când ne este cunsocut stilul de viață al unui bărbat îl putem surprinde mai ușor cu un cadou pe gustul lui. Băutura preferată de exemplu este un indicator important.

Pentru cineva căruia îi face plăcere să savureze un whisky, paharele de colecție înscripționate cu mesaje originale sunt alegerea perfectă. Dacă aflăm ca preferă shot-urile, un set de 2 astfel de păhăruțe cu mesajele amuzante aferente sunt alegerea corectă. Pentru băutorii de bere, putem opta fie pentru o halbă de bere elegant inscpiționată destinată tradiționaliștilor sau pentru un pahar de bere cu mesaje caracteristice dacă îl oferim unui bărbat tânăr și inovativ.

Cadouri pentru bărbați care aduc zâmbete

Dacă este cineva apropiat cu siguranță îl știm mai bine și putem cu ușurință face o lista cu lucrurile preferate.  Când persoana respectivă are și simțul umorului, reușita cadoului ales și veselia sunt garantate. În acest caz, putem să optăm pentru ceva simplu, util si care să-l facă să zâmbească,  precum o pereche de ochelari de soare sau un set de șosete vesele și colorate.

În plus, când alegem cadouri pentru bărbații importanți din viața noastră, un obiect util care sa îi amintească de noi va avea și valoarea sentimentală dorită și este opțiunea potrivită. Un breloc cu un mesaj sau o imagine caracteristică pasiunilor lui, o cană sau un pix personalizate, astfel de lucruri de care se folosește zilnic care să vină însoțite și de mesaje hazlii, vor fi cu siguranță apreciate în acest caz.

Când să alegi cadouri pentru bărbați cu un plus de eleganță

În situația în care este vorba despre un bărbat pe care îl știm de puțin timp, este cel mai bine să mergem pe o variantă clasică și sigură. Acest lucru este valabil și în cazul în care bărbatul respectiv are un stil de viață deosebit sau atunci când relația noastră cu el este una strict  profesională. În toate aceste situații, oferind un set format dintr-o agendă si un pix din aceeași colecție, ne arătăm respectul și aprecierea pentru persoana respectivă oferindu-i ceva elegant, dar totodată folositor.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn