Fii parte a comunității creatorilor de conținut, penman.ro

Fii diferit, fii liber! Modelează-ți acum o carieră în crearea de conținut și ajută companiile cu texte creative, de oriunde ai fi.

NOI ASIGURĂM SUCCESUL TĂU

Beneficiile pe care le poți accesa devenind partener Penman

Scrii sub un brand
Penman îți oferă vizibilitate și acces la o comunitate de companii care caută creatori de conținut.
Condiții legale
Noi ne ocupăm de tot ceea ce înseamnă legal, ție îți rămâne doar să fii creativ și profesionist.
Acces rapid și flexibil la fondurile acumulate
Profită acum de ocazia formării unui portofoliu de clienți și asigură-ți venituri recurente.

Lucrează cu companii de renume și îmbunătățește-ți portofoliul.

Frumusețea muncii ca liber profesionist

Cum funcționează

Urmează pașii descriși mai jos.

LEGAL

Ce facem pentru tine din punct de vedere legal

Fluidizăm legătura între un liber profesionist și o companie respectând în întregime toate prevederile legislației în vigoare.

CONTRACT

Prestări servicii și drepturi de autor

GDPR

Protecție asupra datelor cu caracter personal

FACTURARE

Facturăm și încasăm de la clienți în numele tău

TAXE

Reținem și virăm la bugetul de stat, taxele aferente

Ce spun partenerii noștri

Îmbunătățim constant calitatea serviciilor oferite creatorilor de conținut.
Inteligență Artificială

Instrumente inteligente pentru conținut creativ de calitate

Din dorința de a optimiza munca depusă și de a îmbunătății performanțele, am creat instrumente inteligente care să-ți faciliteze accesul către conținut calitativ. Folosește-le cu încredere!

Folosim tehnologie GDP3 pentru a-ți ușura munca cu până la 75%. Instrumentele propuse te ajută în generarea de texte creative în funcție de gradul selectat, pe baza unor cuvinte cheie și a tipului de articol solicitat. Obține informații relevante articolului în doar câteva secunde, sub forma unui text apropiat limbajului uman. Umanizarea și verificarea fiecărui text rămân în sarcina ta, pe baza rapoartelor primite de la instrumentele noastre.

Cum te ajută inteligența artificială în crearea de conținut

SEO
Cu ajutorul inteligenței artificiale, fiecare text generat sau redactat beneficiază de analiză SEO.
Structura și erori gramaticale
Tehnologia GDP3 are capacitatea de a înțelege dacă textul generat sau redactat respectă structura cerută. De asemenea erorile gramaticale sunt evidențiate.
Cuvinte cheie
Frecvența cuvintelor cheie principale și secundare din articol este oferită sub formă de raport și instrucțiuni de imbunătățire.
SEO
Structură
Gramatică
Cuvinte cheie
SEO
0%
Structură
0%
Gramatică
0%
Cuvinte cheie
0%

Abonamentele noastre pentru instrumentele de inteligență artificială

Abonează-te și beneficiază de puterea tehnologiei. Folosește soluțiile oferite de noi și bucură-te de mai mult timp liber.

PenBot 5

Gratuit

Nu necesită card de credit

5 generări
Acces deplin
Suport
PenBot 100

10lună

Necesită card de credit

100 generări
Acces deplin
Suport
100 interogări API
Reînnoire automată
PenBot 300

30lună

Necesită card de credit

300 generări
Acces deplin
Suport
300 interogări API
Reînnoire automată
Ce mai dezvoltăm

Viitorul și puterea tehnologiei

Suntem concentrați asupra noilor tehnologii pe care vrem să le implementăm pentru a eficientiza munca colaboratorilor noștri.

Ce urmează

Monitorizăm în permanență necesitățile partenerilor noștri și dezvoltăm instrumente care să ajute comunitatea de liberi profesioniști în generarea de conținut calitativ cu un minim de efort.

PenTool
Instrument de business, dedicat creatorilor de conținut liber profesioniști, pentru managementul, eficientizarea și automatizarea colaborării cu clienții lor existenți.
Editor audio/foto/video
Instrument de generare și editare de conținut audio/foto /video, bazat pe inteligență artificială.
Academia Penman
Sprijinim partenerii noștri în procesul de învățare și perfecționare a cunoștințelor în domeniul creării de conținut. Prin Academia Penman certificăm clienților noștri calitatea și nivelul de pregătire a colaboratorilor și oferim o vizibilitate mai bună a creatorilor de conținut în căutările clienților.

Întrebări generale

Am făcut o selecție a principalelor întrebări venite din partea colaboratorilor noștri și am răspuns la ele.

Dacă îți place să scrii, ești o persoană atentă la detalii, perfecționistă, orientată spre client și vrei să îți dezvolți abilitățile de comunicare, te poți alătura echipei Penman.

Ești un creator de conținut cu experiență sau vrei să devii unul? Îți place să compui texte diverse, inspirate și originale? Ai ocazia să câștigi bani scriind articole, în câțiva pași simpli. Poți fi scriitor în timpul liber sau poți transforma scrisul într-un job. Oriunde. Oricând.

Îți poți crea complet gratuit un cont de scriitor. Alătură-te comunității creatorilor de conținut de marketing din România. Astfel poți avea acces la o mulțime de proiecte care își caută creatorul.

Trimite-ne câteva cuvinte despre tine, ca să te cunoaștem. În scurt timp, un administrator al platformei PenMan te va invita să ni te alături. Recomandăm să ne trimiți un scurt CV din care să reiasă experiența ta și poate... niște articole proprii. Ești bine-venit și dacă ești talentat și faci primul pas, experiența ta poate fi îmbunătățită alături de noi. De acum poți deveni un membru cu drepturi depline.

Pentru a actualiza datele din profilul tău, te invităm să accesezi secțiunea Cont – Modifică Profil. Ai ocazia să personalizezi profilul tău menționând și experiența pe anumite domenii de interes, disponibile în Expertiză.

Îți recomandăm să ne pui la dispoziție și un cont IBAN pentru plata serviciilor. Îți recomandăm să setezi fusul orar pe Europa / București pentru a primi în cel mai scurt timp prin e-mail notificările despre noile comenzi disponibile sau mesajele trimise de clienți.

Dacă ești înscris în platformă ca entitate juridică, PFA sau SRL poți seta datele tale de facturare în relația cu platforma PenMan. Poți colabora cu noi, ca persoană fizică, în baza unui contract de drepturi de autor. În acest caz datele completate în secțiunea de Facturare sunt opționale.

Portofelul este destinat clienților. Și tu poți deveni client pentru alți scriitori. Poți depune fonduri, lansa comenzi, poți efectua plăți sau consulta istoricul tău de tranzacții. La PenMan ai libertatea de a alege un un clic. Oricând.

Clientul poate alege comanda directă și în acest caz lucrarea se alocă automat scriitorului selectat. De aceea, este foarte important să completezi câmpul biografie, fără a completa date de contact, lucru interzis prin Termeni și condiții copywriteri Poți alege maxim 4 skill-uri pe care le stăpânești. Clientul poate vizualiza skill-urile tale și te poate alege pentru colaborare.

De asemenea, o lucrare poate fi lansată prin comanda clasică direct pe platformă, iar unul din content writerii conectați în acel moment, poate prelua comanda și să și-o atribuie.

Dacă accepți o lucrare, respectă cererile clientului exprimate în formularul de comandă și ține cont de eventualele atașamente puse la dispoziție. Respectă termenele de finalizare. Bucură-te de aprecierile clienților și crește-ți rating-ul.

Este dreptul tău să refuzi o lucrare dar motivele tale trebuie să fie foarte bine argumentate și timpul de reacție foarte rapid.

Dacă îți aloci singur o lucrare lansată cu comanda clasică, te rog înainte de a o accepta, să te asiguri că ai skill-ul potrivit pentru ea. Dacă ai acceptat-o și constați că nu o poți realiza, trebuie să anunți imediat echipa de suport scriitori, pentru a fi alocată altui writer.

În cazul lucrărilor directe, ai posibilitatea prin butonul Refuză lucrarea, să o refuzi, fără a fi obligat să înștiințezi echipa de suport scriitori. 

Pentru a înainta o cerere de retragere din soldul tău curent, trebuie mai întâi să completezi și semnezi contractul de drepturi de autor (în cazul persoanelor fizice) sau contract de prestări servicii (în cazul persoanelor juridice PFA sau SRL). După completarea și transmiterea contractului poți genera din platforma PenMan o cerere de plată.

Acest contract îl găsești în contul tău la secțiunea "Cere o plată". Descarcă-l, completează toate datele solicitate (datele tale) apoi trimite-l la adresa de email financiar@penman.ro. După primire, în cazul în care contractul este completat corect, îl vei primi înapoi cu număr de înregistrare și semnat de administratorul firmei. Din acel moment, cererea ta de plată poate fi procesată. 

De la a doua cerere de plată, nu mai este necesară încheierea unui alt contract, plata fiind procesată automat conform Termeni și condiții.

Conform legislației in vigoare,  contractul este valabil de la data încheierii până la finele anului în curs.

Foarte important!!!

Data încheierii contractului trebuie sa coincidă cu data primei cereri de plată efectuate. 

În cazul în care deții un SRL, pe adresa de email sus menționată, trebuie să ne trimiți și factura cu suma din cererea de plată. În acest caz, suma din cererea de plată este suma cu TVA inclus.

Tu deții controlul. În contul tău poți consulta cererile de plată înaintate, dar și cele deja plătite. Poți sorta cererile tale în funcție de starea lor. Vei regăsi în contul tău bancar banii cererilor aprobate, marcate ca plătite, conform Termeni și condiții.

Ține cont că valoarea de plată nu include procentul reținut al impozitului pe venit la sursă aplicabil conform legislației în vigoare. Ne poți solicita clarificări cu privire la modul de calcul al obligațiilor fiscale aplicabile colaboratorilor noștri. 

Notă! Balanța scadentă reflectă situația actuală a contului tău și nu include sumele deja achitate.

Acum ești colaborator. Poți accesa lucrări noi disponibile în platformă, chiar dacă ai deja proiecte în lucru. Este important să  atribui statusul In progres, după acceptarea lucrării. Poți cere prin intermediul mesageriei interne informații suplimentare cu privire la lucrarea nouă. 

Lucrările deja executate sunt transmise prin intermediul platformei spre aprobare. Ai posibilitatea de a atașa lucrarea finalizată,  împreună cu un mesaj pentru client. Trebuie să arhivezi fișierul în format ZIP.

Clientul poate solicita până la 3 cereri de revizuire a conținutului furnizat sau poate marca lucrarea ca fiind completă.

Ne dorim experiențe de calitate. De aceea, am oferit clientului posibilitatea să eticheteze lucrarea în forma ei finală, însă acesta este un drept, nu o obligație.

Clienții pot oferi un feed-back sub formă de comentariu sau recenzii între 1 și 5 stele, în funcție de calitatea și originalitatea lucrării.

Aceste evaluări sunt afișate pe profilul tău și sunt vizibile tuturor clienților care îl accesează.

Foarte simplu: printr-un email adresat serviciului tehnic la tehnic@penman.ro.

Nu urmărim închiderea contului scriitorilor. În condițiile în care apar încălcări ale Termeni și condiții sau Politici, ne vedem obligați să suspendăm accesul acestora în platformă.

Iată câteva motive de suspendare: depășirea repetată și fără motive întemeiate a deadline-ului lucrării, plagierea textelor sau folosirea unui text pentru mai multe lucrări, atragerea sau acceptarea clientului în afara platformei, introducerea de date de contact în profil, schimbul de date de contact, efectuarea de reclamă pentru orice terț fără acordul reprezentanților platformei, defăimarea scriitorilor, clienților sau a platformei, șamd.