N-ai nici idei, nici timp? Apelează la un tool automatizat pentru crearea de conținut/platformă de conținut!

N-ai nici idei, nici timp? Apelează la un tool automatizat pentru crearea de conținut/platformă de conținut!

Dacă până acum un an îți desfășurai activitatea atât on-line cât și off-line, condițiile actuale te determină să devii din ce în ce mai activ în mediul virtual. Fie că este vorba despre rețele de socializare, site-uri sau orice altceva, ai nevoie de un conținut potrivit care să te ajute să te promovezi așa cum îți dorești. Totuși, pentru a reuși să fii activ constant, ai nevoie de creativitate nemărginită, lucru de care probabil nu ai parte întotdeauna.

Ce poți face dacă ideile întârzie să apară? Până acum aveai posibilitatea să apelezi la un freelancer care să aibă abilități în redactarea de texte. Există o mulțime de platforme de tip marketplace în acest domeniu, dar care nu sunt lansate în România. Vestea bună este că a fost lansată recent în țara noastră platforma www.penman.ro, ce și-a propus să vină în ajutorul persoanelor care se află în aceeași situație cu tine, dezvoltând un tool complet automatizat și specializat în intermedierea serviciilor de content și copywriting.

Dacă nu ai mai colaborat până acum cu freelanceri, cu siguranță ai anumite întrebări și/sau incertitudini. De aceea, ne-am propus să-ți oferim câteva motive pentru care să apelezi cu încredere la o platformă, cum ar fi www.penman.ro, care să te ajute să intri în legătură cu un scriitor freelance.

  1.  Platforma nou lansată promite să-ți asigure confidențialitate 100%.

În calitate de client, nu trebuie să-ți faci griji cu privire la informațiile tale personale. Acestea rămân confidențiale. În momentul vizualizării detaliilor din comandă, content writerul poate accesa din informațiile tale personale, doar numele. De asemenea, după preluarea comenzii, comunicarea cu content writerul se face exclusiv pe platformă, cu ajutorul unui sistem de mesagerie dedicat.

  • Scriitorii înscriși pe platformă îți pot oferi un conținut calitativ.

Înainte de a fi acceptați pe platformă ca scriitori, freelancerii depun un CV care este verificat în mod amănunțit. După ce primești textul pe care l-ai cerut, scriitorii pot fi rugați să intervină cu câteva modificări dacă este cazul. Cu alte cuvinte, poți comunica foarte eficient cu ei astfel încât să obții exact ceea ce îți trebuie.

  • Câștigi timp.

Tuturor ni se poate întâmpla să fim în pană de idei, mai ales când timpul ni se pare prea scurt. Cum timpul este o sursă ce trebuie valorificată, îți poți asigura conținutul solicitând ajutorul unui content writer. Ideea pe care o cauți tu se poate afla la altcineva, care este pregătit să-ți vină în ajutor.

  • Poți fi diferit.

Un aspect fundamental pe care se bazează www.penman.ro este originalitatea textelor. De aceea, poți fi sigur că vei primi un text unic, care să și corespundă cerințelor tale. Oamenii devin curioși în momentul în care interacționează cu lucruri noi.

  • Platforma de conținut are un feedback pozitiv.

Deși abia a fost lansată, platforma dă dovadă de profesionalism și de servicii adaptate la cerințele și preferințele fiecăruia. Atât clienții, cât și scriitorii sunt foarte mulțumiți de www.penman.ro.

  • Poți susține freelancerii începători.

Există o mulțime de freelanceri începători, care nu pot aplica pentru unele joburi din cauza lipsei de experiență. Totuși, nu trebuie să le pui la îndoială creativitatea și abilitățile de comunicare și de redactare. Apelând la această platformă de conținut, te poți convinge de faptul că un scriitor începător îți poate oferi conținut calitativ, care să te mulțumească.

Sper că te-am convins să apelezi și tu la această platformă.