O poveste despre scris, scriitori și cititori. Povestea Penman.

O poveste despre scris, scriitori și cititori. Povestea Penman.

De ce Penman?

Geneza ideii de la care a pornit totul.

La început a fost Cuvântul. Și apoi? Și apoi s-au deschis cu ajutorul lui o serie de drumuri, care mai de care mai încâlcite. Și interesante, negreșit. Dar a căror parcurgere a generat o serie de obstacole. Cuvântul, deopotrivă camarad și inamic, în funcție de valența pe care alegem să i-o dăm, este detaliu deschizător de uși ferecate și martor elocvent al civilizației și al educației. Sau al absenței acestora. Îl descoperim, îl învățăm, îl folosim. Dar cum? Unde? Și pentru ce?

Ți s-a întâmplat vreodată să rămâi fără cuvinte? Să-ți fie clar ce vrei să transmiți și totuși să nu poți lega coerent mesajul dorit? Să știi cam cum ai vrea să arate rezultatul final și să nu poți așeza asta ordonat în cuvinte? 

Dacă răspunsul tău este DA, rămâi aproape. Ți-am pregătit o scurtă istorioară despre brandul Penman, poveștile care au mocnit în procesul de creație și din care s-a făurit platforma noastră, rezultatele obținute până acum și planurile de viitor.

Ce aducem nou?

Sau de ce ar trebui să ne ai la favorite în browser.

Cu răspunsul la întrebarea de mai sus, am pornit în călătoria spre destinația căreia îi spunem astăzi Penman și despre avantajele folosirii platformei dedicate vrem să vă vorbim în cele ce urmează. 

Dacă am traduce mot-a-mot cuvântul Penman, explicațiile ar fi de prisos. Omul-stilou, creatorul de conținut, utilizatorul orientat pe zona creativă prin scris sunt sinonimele perfecte pentru profilul gândit de noi. Cerneala pe care o folosim în acest scop nu are mirosul specific și nici nu pătează perdelele dacă scuturați neatent stiloul dar garantăm că poate așterne în dulcele stil clasic tot ceea ce vă propuneți.

 Să strângem laolaltă o comunitate dedicată creării de conținut și să intermediem corect și complet relația client – creator, este direcția în sensul căreia ne organizăm toate eforturile și pentru care ne îmbunătățim constant mecanismele de funcționare. Folosim instrumente dedicate și căutăm să acoperim o plajă generoasă de posibilități pentru fiecare utilizator, indiferent de experiența de care dispune.

Din dorința de a fi o opțiune viabilă atunci când vine vorba despre conținut, n-am făcut nici măcar o secundă rabat de la standardul calitate autoimpus. Încă din procesul de selecție a scriitorilor înrolați pe platformă, criteriile sunt atent stabilite iar aprobările se oferă după analiza cererilor de înscriere de către membrii echipei noastre. Ținem cont de istoric, de experiență, de corectitudinea exprimării, de intenția expusă și de disponibilitatea pentru proiectele noastre.

Gândită să ușureze accesul clientului la servicii de calitate superioară, platforma oferă posibilitatea selectării încă din fază incipientă a domeniului de activitate, a tipului de conținut dorit și dacă există preferințe dintre scriitorii cu care s-a mai lucrat înainte prin intermediul nostru, a atribuirii directe pentru sarcina propusă.  

Legăturile care se creează sunt baza colaborărilor cu care ne mândrim și feedback-ul pozitiv ne păstrează motivați să continuăm ceea ce am început.

Ce păstrăm?

Reinventarea roții nu e pe lista de opțiuni. Însă calibrarea ei pentru vremurile noastre, da.

Pasiunea pentru scris. Bine, nu orice fel de scris. Și nu, nu la cel caligrafic facem referire. Pentru cel bine redactat. Bine prezentat. Și integral asumat. Acest călcâi al lui Ahile pentru care păstrăm o grijă aparte. Și atenția care i se cuvine. Ne plac textele care te conectează instant la emițător, mesajele care emoționează, cuvintele care trezesc reacții, anunțurile care vând, poveștile care hrănesc iubitorii de literatură și materialele bine scrise, indiferent de destinația lor. Avem o slăbiciune declarată pentru expunerea de idei organizate creativ, pentru task-urile concrete, pentru rezultatele rapide și costurile transparente. Ne puteți condamna?

 Cheia muncii executate corect stă undeva între înțelegerea exactă a sarcinii și vizualizarea rezultatului final, cu accent pe comunicarea constantă și construirea unei relații de lungă durată la nivel de colaborare între client și creatorul de conținut. În acest sens oferim flexibilitate în interacțiunea dintre cei doi, respectând detaliile contractuale și fără să intervenim dacă regulile de utilizare a platformei nu sunt încălcate.

Cu o interfață construită accesibil pentru toate categoriile de utilizatori, Penman urmărește simplificarea procedurilor și protocoalelor care se impun de obicei în colaborările dintre terți și facilitează asistență permanentă pentru toate părțile implicate.

Accesibilă, rapidă, sigură și cu garanția experienței care confirmă profesionalismul echipei, platforma Penman este opțiunea perfectă atunci când cauți rezultate pe care să le poți utiliza cu încredere.

Ce punem la cale?

Planurile ne păstrează conectați la o hartă de interese precise și fiecare pas parcurs pe drumul ales reprezintă progres.

Atunci când pornești pe drumul anevoios al construirii de la zero a unei platforme, în dezvoltarea căreia sunt implicați atâția oameni, păstrarea orientării inițiale poate părea greu de gestionat. Dar nu imposibil.

Am conceput în acest sens un set de reguli de utilizare, un fel de cod de bune practici pentru evitarea oricărei neînțelegeri. Fiecare dintre colaboratorii noștri primește acces la acestea și semnează un contract de colaborare în baza căruia îi sunt înaintate toate drepturile, obligațiile și condițiile de plată, facilitând comunicarea și transparența decizională de care vă povesteam mai sus.

În scopul dezvoltării viitoare, păstrăm deschise porțile virtuale ale platformei Penman pentru toți creatorii de conținut deschiși către colaborare și ne angajăm pe perioadă nedeterminată să facilităm crearea de legături fezabile cu clienții interesați, optimizând constant instrumentele necesare unei legături de lungă durată.

Pentru că suntem deschiși în direcția dezvoltării pe artere multiple ale vastului domeniu ce presupune creativitate, acceptăm în echipă și scriitori care pot face traduceri corecte din diferite limbi străine (Germană, Italiană, Bulgară, Greacă, Turcă și Rusă) sau care se dedică exclusiv tehnoredactării de audio-books, fără intervenția notei personale.

De la redactare articole la încropirea de descrieri de produse, de la postări de social-media la enunțuri dedicate pentru email marketing și de la traduceri la redactare de conținut pentru site-uri, le putem face pe toate. Echipa noastră are în prezent peste 200 de scriitori activi care pot absorbi și duce la îndeplinire un număr uriaș de sarcini în timp real, optimizând conținut divers la un standard de calitate extrem de ridicat.

La capitolul inovație amintim opțiunea PenBot AI, un instrument disponibil pe platforma noastră și care a fost gândit pentru a oferi opțiuni de generare a: textelor de blog, a postărilor pentru social-media, a descrierilor pentru produse și a textelor pentru reclamele din mediile online, cu ajutorul inteligenței artificiale. Deși este prematur să estimăm dacă instrumentul va înlocui complet interacțiunea client-creator de conținut în viitor, ne place să-l prezentăm ca o opțiune importantă din punct de vedere al optimizării resurselor de timp atunci când vorbim despre textele creative. Pentru emoție apăsați tasta doi și intrați în legătură cu varianta clasică, crearea de conținut amprentat de calitate umană.

Punct și de la capăt.

Kilometrul 0, o formă de a da restart creativității în fiecare zi.

   Deși poate părea o resursă inepuizabilă și la îndemâna oricui, creativitatea este o calitate care se alimentează constant și pentru care setarea unor borne de progres poate fi de mare ajutor.

   În acest sens, recomandăm cu căldură acceptarea de provocări care par că v-ar scoate din zona de confort. Cine spune că un talentat critic de modă nu poate scrie și despre schimbarea unor șenile de excavator? Sau că cei obișnuiți să redacteze articole de mii de cuvinte nu le pot restrânge consistent pentru postările de social-media? Ori că termenii de gastronomie nu pot fi folosiți delicios în redactarea unor materiale de tipul scrisorilor amoroase?

 Am putea spune, parafrazând o replică celebră, că limita e cerul. Dar adevărul este că e mult mai sus. Limita este imaginația fiecărui creator de conținut și deschiderea lui spre lucruri noi.

Posibilitatea fiecărui client de a atașa materiale informative pentru documentare despre subiectul propus, este de ajutor în astfel de cazuri și poate genera materiale care inspiră creatorul de conținut să-și lărgească orizonturile.

Niciun detaliu n-a fost aruncat la întâmplare atunci când am setat opțiunile platformei Penman și de aceea vă asigurăm că ne dăm tot concursul pentru ca utilizarea ei să fie valorificată pe deplin.

Vă stăm la dispoziție cu lămuriri detaliate privind instrumentele disponibile și vă asigurăm de tot suportul nostru în vederea unei colaborări fructuoase pentru toate părțile implicate.

Multiplicăm cheia de acces.

Îți  facem și ție una?

Invitația de a fi parte din comunitatea
Penman este o ușă deschisă larg pentru toți creatorii de conținut, indiferent de experiență sau domeniul de activitate și vă lansăm cu această ocazie și rugămintea să nu țineți secretul doar pentru voi. Veștile bune sunt făcute să circule repede iar la recomandarea voastră se pot alătura echipei o serie de oameni faini și de proiecte provocatoare.

Legături sociale

O poveste despre subscribe, follow și join.

Facebook? Am zis da. Legenda spune că dacă nu ești acolo, nu exiști. LinkedIn? Desigur. Un business care se respectă activează în toate mediile adecvate profilului companiei sale.

Instagram? Încă nu, mai avem de fotografiat. Tik-tok? Nici atât, la dans nu ne pricepem atât de bine.

Vă stăm la dispoziție la datele contact disponibile pe site și pe paginile noastre și livrăm conținut dedicat prin intermediul serviciului de abonare la email.

Click, join, like, follow and subscribe. Vă așteptăm!