Penman, parteneriat strategic cu Core Media Hub

Penman, parteneriat strategic cu Core Media Hub

Într-o lume în care conținutul este rege, agenția de comunicare Core Media Hub și platforma Penman.ro s-au unit pentru a oferi clienților comuni servicii de top în materie de creare de conținut și comunicare.

În trecut, clienții se străduiau să găsească resursele necesare pentru a crea conținut de calitate și pentru a-și diferenția afacerea într-un mediu plin de zgomot. Acum, prin intermediul acestui parteneriat, clienții pot beneficia de servicii de content writing și comunicare de înaltă calitate, care le vor permite să se concentreze asupra dezvoltării afacerii lor.

Cine sunt cele două companii

Core Media Hub, lider în domeniul comunicării și consultanței media fondată de Adrian Cojocaru, cu un background de peste 15 ani în domeniul televiziune-radio și care a dezvoltat o echipă formată din jurnaliști experimentați, oferă servicii de PR, comunicare, branding personal, producție foto, video și design grafic, organizare și moderare de eveniment, către companii și startup-uri.

Penman.ro este cunoscut pentru utilizarea inteligenței artificiale și a resurselor umane pentru a genera conținut original într-un timp foarte scurt. Cu ajutorul a peste 200 de creatori de conținut independenți înregistrați în platformă, Penman.ro poate furniza conținut adaptat cerințelor clienților săi, indiferent de domeniu.

Scopul

Parteneriatul dintre cele două companii are ca scop lărgirea gamei de servicii de comunicare și content writing și facilitarea accesului mai rapid la astfel de servicii. Prin combinarea expertizei și a resurselor celor două companii, clienții comuni vor beneficia de servicii de calitate superioară, care vor contribui la creșterea vizibilității și diferențierea într-un mediu concurențial.

Ovidiu Neag,
Cofondator și CEO al Penman.ro

„Suntem încântați să ne unim forțele cu Core Media Hub, o echipă de jurnaliști cu experiență, dedicați și pasionați de arta comunicării. Prin această colaborare vom fi capabili să oferim servicii de top în materie de content writing și comunicare, ajutând astfel clienții noștri comuni să își crească vizibilitatea și să se diferențieze într-un mediu plin de zgomot.”

De asemenea, parteneriatul dintre Core Media Hub și Penman vine cu oferte speciale și personalizate pentru startup-uri. Înțelegând nevoile și provocările cu care se confruntă fondatorii de startup-uri în materie de conținut și comunicare, echipa Penman oferă prin intermediul parteneriatului, soluții personalizate pentru a răspunde nevoilor acestora. În funcție de stadiul de dezvoltare al startup-ului și de obiectivele de comunicare, echipa Penman poate oferi servicii de content writing adaptate nevoilor, corelate cu o prezență în media și în lumea digitală, oferită prin intermediul celor de la Core Media Hub, totul la prețuri accesibile. Aceste oferte speciale pentru startup-uri reprezintă un angajament din partea ambelor companii de a sprijini și de a promova inovația și antreprenoriatul în România.

Adrian Cojocaru,
Fondator și CEO al Core Media Hub, a adăugat:

„Am descoperit Penman.ro ca fiind un instrument extrem de util și performant pentru crearea de conținut original, o platformă adaptată cerințelor mileniului 3, cu funcționalități complexe, unde regăsești atât componenta de inteligență artificială, dar și acel spirit uman fără de care niciun text nu ar prinde viață. Iar echipa din spatele Penman.ro este formată din profesioniști dedicați. Mă bucur să fim parteneri cu ei!”