Rețeaua de parteneri strategici penman.ro

Alătură-te listei noastre de parteneri strategici și beneficiază de soluții integrate de dezvoltare, personalizate pentru compania ta.

Fii parte din rețeaua de parteneri Penman.

Parteneri

Calitate superioară și companii de top

Rată 5 din 5

5-Stele

Ai colaborat cu noi? Lasă-ne un testimonial.

Parteneri

"Am cunoscut echipa Penman într-unul dintre acceleratoarele la care am participat ca mentor și m-au convins să încerc serviciile oferite firmelor - am rămas plăcut surprins atât de calitatea textelor scrise de autorii selectați, cât și de timpul foarte scurt în care au reușit să răspundă solicitărilor, la un preț extrem de competitiv. Vă recomand să luați în considerare colaborarea cu Penman atunci când vă doriți content scris de calitate, livrat în timp scurt pentru că puteți identifica rapid un autor foarte bun cu care să puteți lucra eficient."

Mihai Guran
Managing Partner - Atnnovate & CEO - Guran Consulting Global
Parteneri

"Am descoperit Penman ca fiind un instrument extrem de util și performant pentru crearea de conținut original, o platformă adaptată cerințelor mileniului 3, cu funcționalități complexe, unde regăsești atât componenta de inteligență artificială, dar și acel spirit uman fără care niciun text nu ar prinde viață. Iar echipa din spatele Penman este formată din profesioniști dedicați.
Mă bucur să fim parteneri Penman!"

Adrian Cojocaru
Fondator și CEO Core Media Hub
Parteneri

"Penman este o soluție foarte eficientă și actuală pentru firmele care au nevoie de conținut relevant cât și de calitate. Platforma oferă funcționalități complementare pentru a gestiona cu ușurință comenzile. Acest lucru conferă comoditate și lejeritate. Recomand cu mare încredere!"

Maria Sas
Managing Partner, Atnnovate Creative Director, Conceptualive
Parteneri

"Am colaborat cu Penman încă de la începutul acestui demers care ne-a interesat pentru ambiția fondatorilor de a reuni scriitori de conținut (copywriters) într-un loc, în aceeași platforma. Inițiativa unica ne-a provocat iar succesul platformei este o constantă sursa de inspirație pentru Inperspective Business. Recomandam cu încredere serviciile Penman pentru un conținut bine scris și pentru că este principala sursa de copywriteri din România."

Alex Gheorghe
Senior Legal Counsel & Data Privacy Consultant