Garanție

Îți mulțumim că ai ales serviciile penman.ro. De asemenea, dorim să ne asigurăm că ai o experiență plină de satisfacții în timp ce explorezi, evaluezi și achiziționezi produsele noastre. Principalul lucru de reținut este că, plasând o comandă la penman.ro, ești de acord cu Termenii și Condițiile și Politica de Confidențialitate.

Cu toate acestea, înțelegem că uneori un produs poate să nu fie ceea ce te aștepți să fie. În acest context puțin probabil, te invităm să consulți următorii termeni referitori la returnarea unui produs:

  • Există o problemă de plată (comenzi identice, plată dublă etc.);
  • Nu putem găsi un scriitor pentru comanda ta;
  • În cazul în care finalizarea comenzii întârzie, ea poate fi anulată. Clientul renunță în acest caz, la toate drepturile de a utiliza orice material livrat în timpul derulării comenzii. (Nu se aplică reviziilor)
  • Nivelul substanțial de material plagiat (mai mult de 10%) este detectat în lucrare și este prezentat un raport oficial de plagiat;
  • Analiza cuvintelor cheie nu corespunde cerințelor care au fost clar menționate de client în descrierea comenzii.

 

Te informăm că, dacă nu ești mulțumit de calitatea generală a lucrării pe care ai primit-o, poți solicita o rambursare parțială sau integrală a plății. Toate cererile de rambursare sunt procesate de la caz la caz, ceea ce înseamnă că fiecare lucrare este unică și necesită o abordare flexibilă.

Există mai multe puncte importante pe care trebuie să le iei în considerare la inițierea unui litigiu:

  • În cazul unui litigiu, trebuie să furnizezi motive temeinice, fapte și exemple pentru a-ți susține revendicarea;
  • Soluționarea litigiului poate dura până la 48 de ore:  comunicăm cu scriitorul,  trimitem lucrarea pentru evaluare etc. Uneori putem solicita materiale sau dovezi suplimentare care să susțină solicitarea;
  • Fiecare caz este analizat individual. Fiecare decizie privind rambursarea este luată după o analiză atentă. Procentul de rambursare este sugerat independent în fiecare caz.

 

În cazul în care îți anulezi comanda în timpul procesului de lucru, vom solicita proiectul completat de la scriitor (care este furnizat în termen de 3 ore de la efectuarea cererii tale) și vom decide cu privire la suma rambursării, în funcție de acesta. Te rugăm să reții că, procentul  de rambursare se decide individual pentru fiecare comandă, în funcție de nivelul de finalizare. Împreună cu o rambursare, un client este eligibil să primească o lucrare neterminată care se afla în proces de lucru la momentul primirii cererii de anulare. Te rugăm să reții că, de îndată ce atribuim scriitorului comanda ta, nu poți solicita nici o modificare a instrucțiunilor inițiale. Dacă aduci orice fel de modificare la instrucțiunile inițiale, ne rezervăm dreptul de a lua o decizie cu privire la luarea în considerare a acesteia. Când soliciți rambursarea integrală, nu mai ai dreptul să utilizezi materialele (parțiale sau integrale) furnizate de scriitorii înregistrați în platforma noastră. Toate aceste materiale devin proprietatea scriitorilor iar aceștia își rezervă dreptul de a publica lucrarea online în scopuri comerciale. Nu păstrăm nici un fel de baze de date. Acest lucru se face pentru a proteja munca scriitorilor noștri în cazul în care un client solicită o rambursare pentru o lucrare deja finalizată.

Încurajăm clienții noștri, să contacteze echipa noastră de asistență, prin chat live sau e-mail, în cazul în care aceștia consideră că se pot califica pentru o rambursare sau au alte probleme cu privire la comanda inițiată. Vom examina cu atenție fiecare caz și vom găsi cea mai justificată soluție.

Rețineți ca penman.ro, este un site de intermediere între clienți și scriitori și nu este responsabil în nici un fel pentru corectitudinea comenzilor lansate de către clienți sau a materialelor redactate și furnizate de către scriitori.

Te rugăm să reții că, dacă locuiești pe teritoriul Uniunii Europene și ai plătit TVA în procesul de plată, nu îl primești înapoi cu o eventuală rambursare. Primești înapoi doar contravaloarea serviciului sau un procent din acesta, indicat în secțiunea Prețuri a site-ului web. TVA este nerambursabil.