Modalități de plată

INNOVATION OM IT GRUP SRL, prin platforma penman.ro, oferă utilizatorilor două variante de plată a comenzilor de conținut și o variantă de plată a abonamentelor pentru instrumentele puse la dispoziție.

Plățile cu cardul de credit sunt procesate de către partenerul nostru Banca Transilvania și sunt securizate.

1.Plata cu cardul de credit pentru comenzile de conținut scris.

Fiecare comandă se achită individual, informațiile cu privire la costul total, fiind în permanență afișate pe tot parcursul procesului de creare a comenzii. Plățile nu sunt recurente. Pentru fiecare comandă plasată și achitată se va emite o factură, aceasta fiind trimisă prin email clientului.

2.Încărcarea portofelului

Portofelul poate fi încărcat cu suma necesară uneia sau mai multor comenzi. La finalizarea comenzii, se va alege metoda de plată „portofel”, contravaloarea sumei aferente comenzii, fiind scăzută din totalul disponibil în portofel. Nu există posibilitatea de a achita mai multe comenzi deodată. La încărcarea portofelului cu suma necesară, sistemul emite o factura de „Avans redactare articole”. La finalul fiecărei luni, se va emite o factură de storno, pentru suma comandată, până când factura de avans va fi stornată complet.

3.Plata abonamentelor

Abonamentele instrumentelor achiziționate se va face cu cardul de credit și este o plată recurentă. Pentru fiecare plată de va emite și trimite pe email, factura aferentă serviciilor. Abonamentul poate fi închis, direct din contul de utilizator.