Articole de blog Descriere produse Conținut pentru site Conținut pentru social media Traduceri

Tot ce ține de crearea de conținut scris, într-un singur loc

Susținuți de creativitatea nativă și ghidați de instrumentele de inteligență artificială, +200 liber profesioniști sunt gata să editeze conținut creativ și optimizat pentru compania ta.

Conținut optimizat

Bine scris, bine structurat, bine poziționat. Pentru rezultate care livrează conversiile pe care le aștepți.

From Monday to Friday 9am to 5pm.

Rapoarte calitate

Garantăm livrarea de servicii care să-ți ofere nivelul de unicitate, corectitudine, calitate și optimizare SEO de care ai nevoie prin susținerea constantă a colaborării OM-AI.

Livrare rapidă

Proiectele tale de dimensiuni mici și medii beneficiază de livrare rapidă, până la 48 ore.

You're welcome anytime!

Servicii

Redactare articole

Serviciul de redactare pentru articole te va ajuta să îți atingi obiectivele. Prin acest serviciu poți genera mai multe vânzări: comanzi texte optimizate pentru conversii și stârnești interesul clientului față de produsul tău.
Servicii

Redactare conținut site

Iți oferim conținut scris creativ, optimizat pentru nevoile paginii tale și te sprijinim în generarea unui număr ridicat de conversii, construirea unei reputații și a unei vizibilități care să modifice semnificativ perespectivele companiei tale.

+0

Creatori de conținut

+0

Tip servicii

+0

Cuvinte tranzacționate
Servicii

Descriere produse

Alături de vizual, descrierea produsului oferă vizitatorului o imagine clară, eficientă și detaliată, care pune în valoare produsul sau serviciul promovat. Modul captivant si explicativ în care el este descris îl va atrage pe privitor și îi va oferi informațiile necesare, foarte importante în decizia de achiziționare a produsului. Descrierile de produse conțin detalii și cuvinte cheie care fac diferența.
Servicii

Postări social media

Întrebarea „Cât de frecvent trebuie să postez?” este una dintre cele mai des întâlnite la nivel de marketing. Postările pe platformele de social media au cea mai mare influență în satisfacerea întrebărilor consumatorilor. Aceștia căută autenticitate, transparență, inspirație și referințe care să fie într-o strânsă legătură cu calitatea promisă și realitatea recepționată.
WineRoom
Rodasim
Focalhive
greenarium
PKD
Verifone

Verifică acum prețul proiectului tău

Ai un buget în care dorești să te încadrezi? Avem soluții.

Servicii

Texte pentru email

Rata de conversie pentru email marketing este mai mare comparativ cu alte canale. Costurile de publicitate, dacă ai o bază de adrese, sunt semnificativ mai mici.

Economie de timp, bani și resursă prin externalizare

Cu o rețea de peste 200 de liber profesioniști activi în crearea de conținut, Penman.ro devine departamentul extern, axat pe creativitate, din cadrul fiecărei companii.