Ce înseamnă tool-ul serviciilor de content writing?

PenMan.ro este un tool special conceput pentru ușurarea accesului utilizatorilor la serviciile de content writing. Mecanismul facilitează intermedierea serviciilor de conținut într-un mod automatizat și rapid, oferind prin politicile sale transferul facil și legal de drepturi de autor, facturare automatizată și garanții asupra lucrărilor tranzacționate.

Cu acces permanent la serviciile oferite, clientului i se facilitează obținerea simplă și rapidă a contentului necesar prin intermediul celor două tipuri de comenzi: posibilitatea alegerii directe a content writer-ului preferat sau varianta transmiterii informațiilor din brief către toți content writerii, urmând ca unul dintre ei să preia și să execute lucrarea comandată.

Prin panourile de administrare special create pentru fiecare comandă în parte, utilizatorul are posibilitatea de comunicare permanentă cu content writer-ul cu care colaborează punctual, indiferent de tipul de comandă ales, fiind informat în permanență de statusul lucrării sale. Politica de revizuire oferă tuturor clienților eligibilitatea revizuirii oricărui material primit și care dintr-un motiv sau altul, nu corespunde cerințelor inițiale.

Pe scurt, tool-ul oferit de PenMan inovează, transparentizează și automatizează piața serviciilor de content și copywriting. Oferă utilizatorilor prin complexitatea funcțiilor sale și simplitatea modului de folosire, conținut de calitate și timp economisit.

PenMan: ca să înțelegi mai bine ce face platforma mea, te invit să urmărești acest vizual:

Cum comanzi

în 3 pași

Dacă ai nevoie de conținut pentru site-ul tău sau vrei doar un articol de blog, pot intermedia totul pentru tine. Acum este foarte simplu să utilizezi too-ul.

1. Înregistrarea

Accesul în panoul de control și la comandă se face numai prin contul de client. Istoricul comenzilor și facturile pot fi accesate numai dacă ai cont.

2. Cererea

După ce stabilești cu exactitate conținutul și structura brief-ului, poți trimite cererea. Eu, îți pun la dispoziție două modalități: comanda clasică și comanda directă.

3. Finalizarea comenzii

După ce scriitorul analizează cererea ta și o acceptă, comanda intră în procesare. Când lucrarea este finalizată, o poți verifica. Dacă nu corespunde cu brief-ul inițial, poți trimite o cerere de revizuire.