Testează puterea inteligenței artificiale

Lasă-ți proiectele de conținut creativ pe mâna profesioniștilor

Folosește platforma Penman pentru a economisi timp, pentru a gestiona ușor proiectele și pentru a lucra doar cu profesioniști certificați.

Propune. Invită. Recepționează.

Lansează o solicitare și folosește creativ timpul astfel câștigat

Bucură-te de combinația unică propusă de Penman și primește conținut scris creat prin comuniunea creator - inteligența artificială.

Tablou de bord

Folosește instrumentele de gestionare a comenzilor lansate pentru proiectele tale disponibile în tabloul de bord și utilizează meniul separat pentru crearea de proiecte noi.

Inter-conectare

Rămâi conectat în permanență cu creatorii de conținut cu care colaborezi.

Cine a externalizat prin noi:

WineRoom
Rodasim
Focalhive
greenarium
PKD
Verifone

Garanția calității

Beneficiază de rapoarte privind procentajul de material plagiat, optimizare SEO și verificări ale corectitudinii gramaticale ale textului livrat cu ajutorul instrumentelor de inteligență artificială disponibile pe platformă.

Bun de tipar

Confirmă respectarea tuturor solicitărilor tale și transferă creatorului de conținut posibilitatea de a încasa suma promisă, primind instant drepturile de folosire a materialului după bunul tău plac.
Protejat în totalitate

Protecție integrală

3 revizuiri
Fiecare comandă beneficiază de 3 revizuiri gratuite
Înlocuire autor
În caz de neconformitate, autorul inițial poate fi înlocuit de către echipa Penman
Restituire
Garantăm restituirea integală a sumelor achitate în cazul litigiilor pe marginea conținutului furnizat
Plăți securizate
Plăți securizate prin BT-3D secure

Întrebări generale

Am făcut o selecție a principalelor întrebări venite din partea clienților noștri și am răspuns la ele.

Poți apela la o agenție de publicitate. Creația însă va dura, iar tu ai nevoie de conținut pentru noua ta campanie... ieri. Prin intermediul PenMan, platforma complet automatizată poți solicita scriitorilor noștri texte care să fie gata în două ore sau în două zile. La orice oră. Iar rezultatele sunt surprinzătoare.

În prezent oferim până la zece tipuri de articole și ne diversificăm în permanență oferta pentru a oferi tuturor soluția optimă pentru campania vizată. Sunt disponibile trei tipuri de exprimare a conținutului scris: normal, comercial sau academic. Timpul de execuție pornește de la două ore.

Un scriitor de conținut este un profesionist specializat în crearea de conținut pentru mediul online sau offline. Toți cei care își oferă serviciile prin penman.ro, au fost atent selecționați de echipa noastră și își îmbunătățesc în permanență aptitudinile, astfel în cât clienții să beneficieze de cele mai calitative rezultate.

Copywriter-ul este folosit în special în publicitate și are menirea de a crea o acțiune de marketing, orientată spre profit. Nu are legătură cu SEO. Content writerul este folosit în mediul online și are ca scop vânzarea, informarea și apropierea utilizatorului. El educă, emoționează sau schimbă opinia cititorului apelând o nevoie imediată sau pe termen lung. Are legătură cu SEO.

După aprobarea fiecărei comenzi, penman.ro transferă automat, pe bază de IP, toate drepturile de autor asupra conținutului de la scriitor la client, indiferent dacă este vorba de persoane fizice sau juridice. În cazul unei comenzi neaprobate sau returnate, drepturile de autor aparțin exclusiv creatorului, clientul neavând drept de folosință.

Pe platforma PenMan găsești deja peste 200 creatori de conținut, specialiști în diverse domenii. Știi de la început care sunt costurile articolului tău. Ai posibilitatea de a comunica în permanență. După finalizarea lucrării primești un draft spre analiză, iar dacă corespunde cu cerințele, îl accepți printr-un simplu click.

Punem accent pe confidențialitatea solicitărilor tale. Informațiile despre clienți și lucrările lansate către scriitori, sunt confidențiale și nu sunt dezvăluite terților. Oferim un parteneriat direct, rapid și sigur între client și scriitor.

Ne dorim calitate și încurajăm creativitatea. Solicităm expres scriitorilor noștri să fie creativi și să respecte drepturile de autor ale materialelor scrise. Nu vei găsi același text în două teme scrise pentru clienți diferiți. Proiectul tău este unic și beneficiază acum de texte personalizate, aliniate cerințelor tale, scrise de profesioniști, la calitatea aleasă de tine. Alege-ți singur nivelul exprimării.

Indiferent de mărimea proiectului, penman.ro oferă tuturor clienților posibilitatea de a revizui textele comandate. Se pot cere până la trei revizuiri pentru fiecare comandă în condițiile în care nu se cere o schimbare structurală a comenzii. Autorii au obligativitatea, conform politicilor penman.ro, de a revizui materialul, în termen de 24 de ore de la cererea clientului. Aceste trei revizuiri sunt întotdeauna gratuite.

Deși scriitorii din platformă sunt atenți la detalii, pot fi necesare uneori revizuiri. Fiecare client are dreptul să solicite în mod rezonabil, atunci când este cazul, revizuiri ale lucrărilor.

Ne dorim un serviciu bazat pe responsabilitate și seriozitate. Nerespectarea termenelor de predare din culpa exclusivă a scriitorului este penalizată conform Termeni și condiții. În acest caz, Penman va aloca un alt scriitor pentru finalizarea comenzii.

Funcțiile platformei sunt similare. Ca și client deții controlul. Ai o interfață dedicată, simplu de utilizat, intuitivă. Astfel, lansarea unei comenzi  nu va dura mai mult de două minute. Tu decizi cât de urgentă este lucrarea ta. De asemenea, ai posibilitatea de a-ți alege singur scriitorul și toate astea, chiar în procesul de comandă.

Poți lansa o lucrare plecând de la un conținut existent. Sau ai câteva cuvinte cheie pe care le vrei incluse în noua lucrare. Le poți menționa în descrierea comenzii. Ai libertatea de a comunica prin mesageria internă cu scriitorul tău pentru a-i comunica alte idei. Poți atașa fotografii sau documente.

Majoritatea clienților știu ce vor. Dar nu știu cum să scrie povestea.

Poți apela la un specialist pentru a aranja textele,  pentru a scrie cu diacritice, pentru a formula propoziții coerente, ușor de citit. Poți solicita chiar o analiză de cuvinte cheie pentru publicitate plătită pe Google.

Ai textul campaniei structurat în altă limbă? Foarte bine. Avem scriitori care îți pot traduce și adapta conținutul existent pentru noua ta campanie. Suntem riguroși în alegerea scriitorilor care pot oferi servicii de traducere mizând pe calitate și promptitudine.

 Înainte de a lansa comanda, poți face o estimare. Mai întâi setezi tipul lucrării, durata de execuție, eventual cerințe suplimentare, poți alege un scriitor dedicat și cu un click, ai o estimare de cost pentru lucrarea ta.

Platforma pune la dispoziție criterii de filtrare a creatorilor de conținut înregistrați. Totuși, trebuie să ai în vedere că este dreptul oricărui scriitor de a nu prelua o lucrare atribuită din motive care nu țin de platforma Penman. Dacă dorești, poți lua legătura cu scriitorul preferat prin mesageria internă sau poți seta un timp mai mare de execuție.

Ai selectat varianta de comandă directă cu care poți alege creatorul de conținut sau ai optat pentru comanda clasică, în ambele cazuri, scriitorul va prelua lucrarea și din momentul în care statusul lucrării este în proces, nu îți rămâne decât să aștepți finalizarea acesteia. 

Lucrările lansate prin comanda clasică sunt preluate în primele minute de către unul din scriitorii înregistrați. Pentru solicitările lansate prin comanda directă  poate exista o întârziere din  motive ce nu țin de platformă ci de disponibilitatea scriitorului. De asemenea, este dreptul unui scriitor de a considera neperformantă ca valoare o lucrare alocată direct și o poate refuza  fără a fi penalizat.

Da. Răspunzi.

Există multe motive pentru care scriitorul îți trimite un mesaj pentru a cere clarificări. Asta nu este ceva rău. Dimpotrivă.

Recomandăm schimbul de mesaje între client și creatorul de conținut pentru optimizarea termenelor de execuție

În principiu, atunci când un scriitor alege să accepte lucrarea, o poate atribui în cont fără să o marcheze în lucru. Acest status permite scriitorului să consulte lucrarea pe larg și să îți solicite prin intermediul mesageriei interne eventuale clarificări.

Dacă cerințele exprimate în solicitare sunt clare atunci poți primi lucrarea spre verificare fără a primi vreun mesaj de la scriitor. Este alegerea scriitorului când execută comanda, cu condiția să respecte termenul stabilit la preluare. La finalizare, primești lucrarea pentru evaluare.

Confirmarea în platformă a unei lucrări trimise spre aprobare presupune în principiu că acea lucrare este gata pentru predare. Acum verifici dacă lucrarea este conformă cu așteptările.

Atenție! Este dreptul tău ca și client să ceri o revizuire a lucrării, dacă este cazul. Te rog să ai în vedere că solicitarea de a adăuga conținut care depășește numărul de cuvinte inițial, presupune o nouă comandă.

Dacă varianta finală este conformă cu cerințele comenzii, poți  marca lucrarea ca și completă. Doar când lucrarea are status completed scriitorul va putea cere plata lucrării . Poți solicita și servicii suplimentare de grafică sau texte personalizate printr-o nouă comandă adresată aceluiași scriitor sau direct în platformă.

Ne dorim o experiență de calitate. Ca și client este dreptul tău de a evalua munca depusă de scriitor. În acest sens ai la dispoziție un set de evaluare intuitiv, prin selecția stele, însoțită de un comentariu.