Ce înseamnă marketplace-ul serviciilor de content writing?

Penman.ro, cunoscut ca marketplace-ul serviciilor de content writing este o platformă web care facilitează intermedierea serviciilor de conținut într-un mod automatizat și rapid.

Pe scurt, oricine are nevoie de texte poate lansa o comandă pe site de unde, unul dintre cei peste 130 de scriitori o va prelua.

Ca să înțelegi mai bine ce face platforma mea, te invit să urmărești acest vizual:

Cum comanzi

în 3 pași

Indiferent că ai nevoie de conținut pentru site-ul tău sau vrei doar un articol de blog, pot intermedia totul pentru tine. Acum este foarte simplu să utilizezi platforma.

1. Înregistrare

Accesul în panoul de control și la comandă se face numai prin contul de client. Istoricul comenzilor și facturile pot fi accesate numai dacă ai cont.

2. Cererea

După ce stabilești cu exactitate ce ai nevoie, poți trimite o cerere în platformă. Eu, îți pun la dispoziție două modalități prin care să o faci: Comanda deschisă și comanda directă

Finalizarea comenzii

După ce scriitorul înțelege cererea ta,  va începe imediat să lucreze la ea. Când lucrarea este finalizată, o poți verifica iar dacă nu este așa cum ți-ai dorit, poți trimite o cere de revizuire.