Politica de revizuire

Deși scriitori din platformă sunt atenți la detalii, pot fi necesare unele revizuiri. Aveți dreptul să solicitați revizuiri atunci când este necesar pentru a ajunge la un rezultat coerent. Termenul de depunere al revizuirii este de 5 zile, dacă în 5 zile o cerere de revizuire nu este trimisă, atunci considerăm că sunteți mulțumit de lucrare și aceasta nu necesită alte acțiuni. Termenul de revizuire a unei lucrări este de 48 ore de la înregistrarea cererii.

Pentru a trimite cererea de revizuire, trebuie doar să vă conectați la cont, să faceți clic pe „VEZI” pe comanda necesară și veți găsi un buton mare „TRIMITEȚI PENTRU REVIZUIRE”. Acolo trebuie să oferiți toate cerințele pentru scriitor.

Fiecare client este eligibil pentru trei revizuiri, dacă cererea de revizuire respectă următoarele cerințe:

  • Instrucțiunile de revizuire pe care le trimiteți trebuie să fie absolut clare. În plus, acestea nu trebuie să contrazică orientările inițiale. În cazul în care Departamentul nostru de Asigurare a Calității decide că liniile directoare inițiale nu au fost respectate, cererea dvs. de revizuire nu va fi procesată. În acest caz, va trebui să faceți o nouă comandă pentru corectură / editare.
  • Nici o modificare a proiectului nu este permisă de către client înainte de revizuire.
  • Nu sunt încălcați alți termeni și condiții generale.