SEO Copywriting: 10 sfaturi pentru conținut calitativ și poziții SEO mai bune

SEO Copywriting: 10 sfaturi pentru conținut calitativ și poziții SEO mai bune

În ultimii patru ani, Ahrefs a reușit să crească traficul organic de la 5,000 la aproximativ 418,000 vizitatori lunari proveniți din Google.

SEO Copywriting sau redactarea de articole speciale pentru motoarele de căutare, este procesul de creare al conținutului online care te propulsează în motoarele de căutare și care îți sporesc numărul de vizitatori pe site.

Noi la Penman avem o echipă specializată de scriitori în acest domeniu care pot genera pentru tine conținut ready to use, pregătit să îți aducă mai mult trafic pe site.

Însă, dacă vrei să știi cum trebuie să fie un conținut bine optimizat, take a look here:

  1. Verifică intenția de căutare

Să spunem că ai vrea să ai un articol de blog pe cuvintele cheie ‘rochii de dama’ . Poate părea un articol super interesant, de actualitate, super căutat și perfect pentru un articol de blog – mai ales dacă ai un blog despre fashion.

Însă, este complet greșit.

De ce?

Privește primele rezultate din Google, dacă te uiți peste site-urile din imagine, vei observa că toate sunt de ecommerce.

Google nu va ranka niciodată un articol de blog pe aceste cuvinte cheie în primele poziții pentru intenția oamenilor este de a căuta rochii de damă, nu de a vedea un articol de blog despre rochii.

Acest concept este cunoscut ca și intenția de căutare.

2. Creează cel mai bun conținut analizând paginile cele mai bine poziționate.

Google vrea să afișeze în primele poziții cele mai relevante rezultate. În concluzie, trebuie să meriți acel loc.

Cum poți face asta?