Writerii din Penman – oamenii sub penița cărora se naște creativitatea.

Writerii din Penman – oamenii sub penița cărora se naște creativitatea.

Writerii din Penman – oamenii sub penița cărora se naște creativitatea.

A tunat și i-a adunat. Cu un magnetism aparte și o forță pe care ne-am imaginat-o dar vă mărturisim că n-am calculat-o exact, echipa de scriitori catalizată în jurul platformei de scriere creativă Penman este fix ce-am înghesui și noi în Calul Troian dacă am rescrie istoria. 

                Să și argumentăm această afirmație deschizătoare de drumuri, băuturi carbogazoase la sticlă și un pachet dichisit de semne ale întrebării. Puțin din toți și mult din toate, cu sare, piper și-o suită faină de mirodenii de tot felul, uneori acizi și alteori baze (și de bază!), purtătorii noștri de peniță virtuală și valență universală sunt mulți și greu de cuprins într-o listă cinstită cu criterii de departajare.

Nu-s toți cei mai buni, unii-s chiar foarte buni. Și toți, fără excepție, o opțiune demnă de luat în calcul la lansarea unui comenzi pe site-ul Penman.ro

                În funcție de disponibilitatea pe platformă, sincronizarea temporală și ceva noroc, puteți da de combinații grozave chiar în ograda noastră. Oamenii aceștia există și, din fericire, vă așteaptă în parcarea noastră pentru drifturi cu decapotabila. Și desene pe asfalt, desigur….. indivizi care sunt alcătuiți după rețete fabuloase și din ingrediente cu adevărat speciale, oameni a căror perspectivă creativă ne uimește de fiecare dată.

                Hotărâți să scrie istorie ca niște adevărați cronicari moderni, scriitorii înrolați pe platforma de content writing amintită mai sus, se avântă-n luptă cu hotărârea să mute munții dar nu și deadline-ul predării, să accepte revizuiri pentru livrabilul furnizat până-i sclipește suprafața ca o oglindă și să primească stelele din review cu modestie, entuziasm și o sesiune de autografe.

                Nevoia de a face parte dintr-o comunitate care să le faciliteze accesul la clienți și sarcini creative fără a mai avea grija formalităților legale care se impun i-a atras la Penman și i-a făcut să dea frâu liber creativității într-un spațiu sigur, provocator și interesant.

                Deschiși constant la colaborări și activi pe platforma Penman  după fusul orar al fiecăruia, libertatea de a selecta doar sarcinile pe care le pot duce cu succes la îndeplinire îi transformă negreșit în colaboratori model, o echipă dedicată să-i păstreze mulțumiți lucrând în permanență în spatele interfeței Penman.

                Din dorința de a crea colaborări active și de durată, legăm cu scriitorii noștri legături de susținere reciprocă și le stăm la dispoziție în permanență pentru orice nelămuriri îi traversează în procesul de utilizare a platformei, dificultăți în înțelegerea cerințelor din sarcinile asumate și intermediem cu succes relațiile create cu clienții prezenți pe platformă.

                Aflată încă în creștere și dezvoltarea diverselor tool-uri deja existente, platforma absoarbe cu interes scriitorii care aplică în vederea extinderii unei echipe care să acopere o plajă cât mai variată de sarcini din domeniul scrierii creative. Dăm vestea mai departe de câte ori se invește ocazia pentru că ne dorim să se știe că e loc pentru toți cei care își doresc cu adevărat să aparțină familiei Penman, să accepte provocările care apar și care-i scot adesea din zona de confort și să-și exerseze exprimarea creativă prin scris.

                Întrebați de ce s-au înrolat în comunitate, o parte din creatorii noștri au răspuns că i-a intrigat gradul de funcționalitate propus și n-au crezut că procesul de înregistrare poate fi accesat și parcurs atât de ușor. Ne-am bucurat să aflăm că sunt încântați de utilizarea platformei și i-am invitat să dea de veste în comunitățile lor, să circule informația prețioasă. Recomandările „din gură-n gură” au funcționat întotdeauna mai bine decât orice reclamă pentru că, publicul larg prezintă o deschidere aparte pentru recomandările celor care au încercat un produs sau un serviciu.

                O altă opțiune importantă și extrem de convingătoare pentru scriitorii activi pe platformă, este transparența procesului de atribuire a sarcinilor și a remunerațiilor din sfera financiară  aferente. Să știi de la începutul lucrării  în ce măsură îți va fi recompensat efortul și să poți accepta sau refuza sarcina este un mare plus. În egală măsură, posibilitatea de a revizui lucrarea oferită inițial și de a ajusta propunerea ta la sugestiile clientului reprezintă o asigurare că toate părțile implicate lucrează orientat în aceeași direcție: aceea de a furniza materialul ideal fără presiunea unei relații rigide ci sub lumina unei bune comunicări client-content-writer.

                Bucuroși să-i descoperim capabili să accepte sarcini diverse, să livreze la termenele impuse și calitatea necesară, păstrăm pentru echipa de writeri Penman recunoștința lucrului bine-făcut, al responsabilității asumate și al atitudinii pro-active. La pas cu ei transformăm platforma noastră într-un loc prietenos, accesibil și ușor de folosit de utilizatori, păstrând interfața simplă și tonul agreabil.

                Îi recomandăm cu deschiderea pe care o păstrăm pentru profesioniștii din orice domeniu și ii sprijinim cu tot ceea ce ține de noi ca să le ușurăm accesul spre provocările interesante lansate de clienții noștri în platformă. Parte a unui întreg aflat mereu în schimbare și care strălucește diferit în funcție de fațeta pe care i-o așezi în lumină, fiecare scriitor înrolat pe platforma Penman este prețios prin aportul personal adus imaginii companiei noastre. Ne dedicăm activ bunelor practici și păstrăm sub înțelegerea de confidențialitate toate datele de contact ale colaboratorilor noștri, solicitându-le permisiunea atunci când un client își dorește să-i implice și-n proiecte externe.

Așa cum vă puteți imagina, ne dorim să-i implicăm constant în procese de creație cât mai diverse, stimulându-le creativitatea cu provocări interesante și colaborări inedite. Din partea echipei Penman există susținerea constantă a tuturor scriitorilor în activitățile întreprinse.

                Dacă sunteți în căutarea unor oameni deschiși să-și depășească limitele, pregătiți să născocească mijloace diverse de a expune în scris o temă dată, vă aflați la locul potrivit. Colegii noștri, ale căror eforturi creative se cristalizează în scris prin materiale complexe ca anvergură și inedite ca și compoziție, vă stau la dispoziție pe platforma Penman. Vă invităm să-i descoperiți și să le acordați încrederea că vă pot livra materialul așteptat, pentru că pot și vor, iar decizia în acest sens nu vă va aduce decât satisfacții. Oamenii implicați în dezvoltarea platformei noastre prin crearea de materiale cu conținut creativ sunt pasionați de ceea ce fac, au deschiderea și inteligența să refuze o lucrare pe care nu o pot realiza, nu se grăbesc să lase loc de interpretări și au disponibilitatea de a revizui și șlefui produsul final până la atingerea gradului de calitate agreat de client.